DSC_1671

Over ons

Willem en Bram vinden elkaar bij MBO 4 Leisuresports, een particuliere onderwijs instelling. Zij volgden daar beiden hun eigen opleidingstraject en doen beide het Buurt Onderwijs Sport traject. Als stage verzorgen zij samen gedurende 1,5 jaar het bewegingsonderwijs op de Jenaplan in Gorinchem. Bram was al eerder te vinden op een Slackline, Willem leert de sport kennen tijdens zijn opleiding. Uiteindelijk brengen ze samen met de opleiding het Slacklinen naar de gymzaal van de Jenaplan. Uit dit succes, de passie om met beweginsactiviteiten aan de slag te gaan en een plezierige samenwerking, ontstaat uiteindelijk De Slacklineschool.

Vanaf moment één focust de Slacklineschool zich op maatwerk. Slacklinen kan in allerlei verbanden ontzettend gaaf zijn mits het aanbod klopt. De ervaring leert dat er allerlei verschillende betekenisgebieden te vinden zijn op een slackline. Zo lang mogelijk in balans zijn, veren/springen, de eerste trucjes, een zo groot mogelijke afstand af leggen. De slacklineschool zoekt graag samen met haar deelnemers wat slacklinen voor hen gaaf maakt. Vervolgens stimuleert de Slacklineschool dit tijdens de workshop! De deelnemers zo snel en zo veel mogelijk succes ervaring mee geven is essentieel in deze stimulering. Daarmee is succes ervaring een centraal thema binnen de workshops.

Willem en Bram sparren vaak samen over hoe de workshops zich nog kunnen ontwikkelen. Ontwikkelen is het gaafste wat er is. Willem en Bram beseffen zich dan ook dat ze enorm veel mogen leren van elke workshop die ze geven. Deze processen bespreken ze graag in de buurt van een slackline, zodat ze zelf ook lekker aan de slag kunnen.

Klik op de foto van Bram of Willem, om meer over hun persoonlijk verhaal te weten te komen.