Workshop

Workshop

Kennis maken met de slacklinesport? Op school, tijdens een kinderfeestje, familiedag, meating breaker, sportdag of iets anders? Bij ons kan het! De slacklineschool is gespecialiseerd in het betekenisvol aanbieden van Slacklinen in tal van settingen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is balans. De balans vinden tussen het laagdremelig aanbieden van activiteiten en uitdaging bieden voor elk individu, is onze kracht. Dit uit zich onder andere in: Meerdere slacklines in één workshop. Verschillende afstanden en type slacklines. Gerichte leerhulp en vooral veel mogelijkheden om zelf aan de slag te gaan.

De slacklineschool gelooft in maatwerk, de standaard workshop bestaat niet. Een andere groep, een andere workshop om uiteindelijk zo veel mogelijk mensen enthousiast te kunnen maken over Slacklinen.

Heeft u intresse en/of vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zoeken graag naar een passend antwoord en natuurlijk het liefst naar een passende workshop. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.