Willem Site

Willem van der Ham

Hallo! Mijn naam is Willem van der Ham, woonachtig in Giessenburg. Mijn hobby’s zijn voetbal en natuurlijk slacklinen! Na een aantal jaar bij defensie gezeten te hebben, volg ik momenteel een opleiding in de BOS (Buurt onderwijs sport) sector. Via deze opleiding heb ik Bram, mijn compagnon leren kennen. Ik vind het mooi om mensen te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Met elkaar onderweg zijn en hier iets bij leren is leuk! Ik ben een gezelschap mens en geloof dat een ontspannen setting bijdraagt aan het leerrendement. Dit is wat de Slacklineschool volgens mij te bieden heeft!

Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met het slacklinen. Direct vond ik het super leuk om met opleidingsgenoten te balanceren, en het zo over bewegen te hebben. Sinds dien ben ik regelmatig op een slackline te vinden. Ik hoop jullie binnenkort te mogen begroeten tijdens een van onze activiteiten!