DSC_2091

Trajecten

Slacklinen biedt de mogelijkheid om concentratie en coördinatie sterk te ontwikkelen. Daarom geloofd de slacklineschool in de toegevoegde waarde van de slacklinesport bij ieders ontwikkeling. Om hier nog meer mee aan de slag te kunnen worden er trajecten opgezet. Herhaling is immers de kern van ontwikkelen.

Tijdens een traject wordt de verdieping gebracht in het slacklinen. Het balanceren wordt uitgebreider behandeld. Ook komen er meer beweginsvormen voorbij zo kun je denken aan: je eerste sprong op de slackline, draaien, zakken en nog veel meer mogelijkheden. Het is mogelijk om gebruik te maken van video analyse waardoor de deelnemer zijn bewegingsgedrag direct te zien krijgt en zo gerichter aan de slag kan.

Trajecten worden opgezet bij bijvoorbeeld: BSO’s, scholen en verenigingen

Voor meer informatie; neem contact op.