Evenementen

Evenementen

De slacklineschool op uw evenement? Het kan! Van sportdag tot muziek festival of op een beurs. De Slacklineschool verzorgd een activiteit voor jong en oud(er) gedurende uw evenement. Een activiteit die in elk geval voor veel bekijks zorgt.

Onze missie: ons plezier in slacklinen delen met de buitenwereld. De meest geschikte manier is wat ons betreft het zelf ervaren van de Slacklinesport. Wij staan voor u en uw bezoekers klaar om te ondersteunen en aanwijzingen te geven. Met als uitgangspunt om elke deelnemer succes te laten beleven. Ook zullen wij regelmatig zelf op de slackline te vinden zijn, uiteindelijk om u te kunnen helpen!

Het enige wat wij nodig hebben zijn mogelijkheden om de slacklines op te kunnen spannen. De Slacklineschool zoekt en denkt graag met u mee over een geschikte plek tijdens een evenement en over de invullig van de activiteit tijdens het evenement.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.