Slacklinetrip 2012_III_Berlin (germany)

Partners

De Slacklineschool werkt samen met verschillende partners. Met onze partners werken we samen binnen het thema; de Slacklinesport voor een breder publiek toegankelijk maken. Klik op lees meer voor meer informatie over onze partners.

Gibbon is wereldwijd een toonaangevend merk. Met een uitgebreid aanbod aan slacklines heeft Gibbon elke slackliner iets te bieden! De Slacklineschool gebruikt voornamelijk Gibbon slacklines tijdens de workshops. Ook zit De Slacklineschool in het team dat workshops verzorgd voor Gibbon Nederland.

Slackline.nl is een van de grootste webshops op slackline gebied. Naast een gevarieerd aanbod van Slacklines en Accessoires staan er handige tips en trucs om aan de slag te gaan met een slackline. De Slacklineschool maakt deel uit van het team dat workshops verzorgd voor Slackline.nl

De Slackline Acedemy biedt een hele compacte opleiding tot slackline instructeur. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Na het volgen van de opleiding ben je in staat om groepen te begeleiden in eenvoudige slackline situaties. In samenwerking met de Slackline Academy bieden we trajecten aan op het gebied van opleidingen / bijscholingen voor sportbegeleiders.

Stichting Buitendoor organiseert buitensport programma’s en trainingen gericht op het verbeteren van de sfeer en samenwerking in groepen. Onder andere een schoolkamp, boomhut bouwen en teambuilding activiteiten worden ingezet als middel om dit doel te bereiken. Met Stichting Buitendoor delen we kennis, motieven, instructeurs en af en toe kantoor. De Slacklineschool verzorgd onder andere instructeurs trainingen voor vrijwilligers op het gebied van slacklinen en biedt slacklinen aan binnen de activiteiten van Buitendoor.